06 augustus 2008

Elegante hoesjes voor iPhone en iPod Touch

SenaCases maakt elegante en mooie lederen hoesjes voor oa. de iPhone en iPod Touch (maar ook voor Treo, Blackberry, ...).
Vorige week donderdag heb ik bij SenaCases een hoesje besteld voor een iPod Touch: een Elega Pouch (met riemklem). Gisteren (dinsdag) werd het afgeleverd met FedEx. 4 werkdagen van bestelling tot afleveren. Je krijgt een mail wanneer het hoesje verstuurd wordt en een trackingnummer bij FedEx. Daar kan je perfect volgen, bijna in realtime, waar je pakje zit. Het werd om 10u00 afgeleverd en om 10u06 kreeg ik van FedEx aan mail dat het pakje afgeleverd was.

Het hoesje ziet er fantastisch uit: mooi afgewerkt, mooi leder, binnenkant gestoffeerd ter bescherming van de iPod Touch. De iPod Touch past er goed in, zit niet los en niet te vast.
Als je de koptelefoon wil gebruiken, moet je de iPod Touch er wel omgekeerd in steken. Maar dat is omdat de koptelefoonaansluiting op de Touch onderaan zit.
De iPhone hoesjes hebben onderaan uitsparingen voor de luidsprekers.

Het hoesje komt toe in een mooi doosje met een zakje om het hoesje in te bewaren als je het voor langere tijd niet gebruikt.

Prijzen zijn OK: 39,99 $ (25 € afgerond) voor Elega Pouch (met riemklem) of 29,99 $ (20 €) voor Ultraslim Pouch (enkel hoesje). Dezelfde prijzen voor iPod Touch als iPhone hoesjes. Reken er wel 9,99 $ (6,50 €) transportkosten bij.

Bij deze pouches moet je de iPhone/iPod Touch uit de hoes halen om te gebruiken. Ze hebben ook hoesjes waarbij de iPhone/iPod Touch bruikbaar is in de hoes: MagnetFlipper, LeatherSkin, PremiumStand.

Om douanekosten te omzeilen geeft SenaCases aan op de verpakking dat het hoesje een waarde heeft van 9,99 $

Geen opmerkingen: